29 Mart 2012 Perşembe

kadın gözüyle hayattan kareler 2012 sonuçlanmış


duvar paneli





çok güzel şeyler var gerçekten, ben açtım sordum montajsız m2 fiyatlarına sabit 95 TL dediler, ilk başta sanırım montaj içinde olduğu için 129 TL demişlerdi +KDV (ottoman dc panel)

*internet sitesi için  bir tık (ottoman dc panel)
------
*neteren 

*neteren'in eski sitesindeki uygulamalar

* artstone markası için bi tık



Vekillerin ve ailelerinin akapunktur gideri de ödenecek


TBMM, milletvekillerine yurt dışında tedavinin yolunu açan yönetmelik taslağı hazırladı.

Organ ve doku nakli ile ilgili pek çok ülke Türkiye'yi tercih ederken TBMM, milletvekillerinin yurtdışında yaptıracakları organ ve doku nakilleri Meclis bütçesinden karşılamaya hazırlanıyor. Geçmişte, milletvekilleri yurtdışı gezisinde hastalandığı takdirde yurtdışında organ ve doku nakli yaptırabiliyordu. Ayarıca milletvekili ve ailelerinin akapunktur gibi alternatif tıp giderleri de Meclis'e fatura edilecek.TBMM'de yeni Teşkilat Yasası'nın yürürlüğe girmesinden sonra sağlık hizmetleriyle ilgili köklü değişiklikler hayata geçiriliyor. Bu çevrçevede Milletvekillerine, Yasama Organı Eski Üyelerine ve Dışarıdan Atandıkları Bakanlık Görevi Sona Erenlere Tedavi Yardımı Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı yarın toplanacak Meclis Başkanlık Divanı'nda masaya yatırılacak. Yönetmelik taslağına göre, alternatif tıp tedavisi de Meclis'in güvencesi altına girecek. Milletvekilleri ve ailelerinin akupunktur tedavileri yeni dönemde Meclis tarafından ödenecek. 

Organ ve doku nakli yurtdışında
Taslakta eski ve mevcut milletvekilleri ile bakmakla yükümlü oldukları kişiler, Sağlık Bakanlığı raporu ile yurtdışında 6 ay tedavi görmesinin yolu açılacak. Hatta tedavi süresi raporla iki yıla kadar uzatılabilecek. Vekiller ve ailelerinin, yurt içinde sağlanamayan organ ve doku nakli işlemleri için yurtdışına gönderilmesinin de yolu açılacak. Uygun organ ve dokunun bulunmasına kadar geçen süre boyunca, yurtdışında yapılan ilk tetkiklerinin ardından tedaviye yurt içinde devam edebilecek. Ancak organ sağlanıncaya kadar geçecek sürenin yurtdışında geçirilmesinin zorunlu olduğu rapor edilirse, bu süredeki giderler Meclis tarafından karşılanacak. Bu süre 6 aylık dönemler halinde uzatılabilecek. Tüm bu işlemler için o ülkede bulunan misyon şefliği aracılığıyla avans verilecek. Hastanın ve refakatçisinin tedavi sonrası kontrol amacıyla yapacağı seyahatlerin gideri de yine Meclisce karşılanacak. Yurt dışından alınacak tedavi hizmeti organ ve doku nakliyle sınırlı kalmayacak. Normal tedavilerdeki bazı tetkikler de yurtdışında yaptırılabilecek. Mevcut yönetmelik sadece yurtdışında bulunduğu sırada hastalanıp organ ve doku nakline gerek duyulan milletvekilleri ve ailelerinin giderlerini karşılıyordu.

radikal/ 29 Mart 2012

27 Mart 2012 Salı

the tree of life (2011)

kadının cici elbiseleri ve evlerin süper mobilyaları hatırına izlenebilir belki ama 6/10 dur bana göre.



off koptum!!!:D

gezinirken denk geldi, markanın ismini vermek istemiyorum ama lütfen kendinden utansın:DD


26 Mart 2012 Pazartesi

ekolojik ayak izim

bir hocamın tavsiyesi üzerine merak edip baktım,
 Sonuç feci, ancak sonradan farkettim ki aslında yerleşik bir yaşamım olmadığından değişken mekanlarıma göre serpme cevaplar verdim, 1 sene sonra tekrar yapmalıyım.

17 Mart 2012 Cumartesi

Bugün

*Bildiğim tüm alışveriş sitelerini taradım

bir cüzdan bulamadım...

*Fizy reklamın cılkını mı çıkarmış ne? Kendi listemin arasına turkcell reklamı sokmak da neyin nesiymiş!


*Bu Zoey Deschanel beni bunalıma sokuyor. En son bi filmini izlediğimde  bu yaşımda ortodonti tedavisi almak istedim, fellik fellik doktor araştırdım. Kıskanç bir insanım, takıntılıyım ben. Hatta ilk kahkul girişimim (o da bu yaşımda) onun yüzünden olmuştu:( 1 sene kahkullere fön çekmekle uğraştm durdum. :(




15 Mart 2012 Perşembe